About

Visie
Laxmiguru kent alle ins en outs op het gebied van beleggen, sparen, investeren en consumeren en voorziet consumenten, zzp-ers en het mkb van onafhankelijke en objectieve informatie over de mogelijkheden. Spiritueel geïnspireerd door de Vedische filosofie brengt  Laxmiguru  orde en rust bij u.

Missie
Laxmiguru heeft zich tot doel gesteld om op het gebied van beleggen, sparen, investeren en consumeren inzicht te geven in verscheidene complexe markten op het financieel-economisch vlak. Oplossingen die bij de meeste van u bekend zijn, echter door toedoen als kuddedieren koopt c.q. verkoopt men niet meer kritisch. Daarnaast is Laxmiguru spiritueel geïnspireerd door de Vedische filosofie, dit maakt het handelen aangenamer, waardoor hebzucht onderdrukt wordt. Door het principe van het handhaven van een laag entropieniveau gaat u ordelijkheid creëren. Er ontstaat als vanzelf een sfeer van bezield werken, zelfontwikkeling, genieten en overvloed.

Door in te spelen op Laxmiguru’s filosofie bereikt u een levensdoel dat past bij u op het financieel-economisch vlak. Dankzij de opgebouwde ervaring is Laxmiguru in staat om de andere kant van het verhaal te vertellen, wat u al eigenlijk weet, echter niet beseft tijdens uw acties . Onafhankelijkheid betekent voor Laxmiguru dat u tenminste uzelf de tijd gunt om over allerlei complexe zaken na te denken.
De stelling van Laxmiguru is dat u uw zuur verdiend geld op een lange of middellange termijn weet te laten groeien. Voor velen is geld en materie een doel op zich, i.p.v. een fundament om plezier, schoonheid en goedheid te verspreiden. De emoties die we aan geld verbinden hebben alles te maken met de wijze waarop we het verkrijgen.

Doelgroep:
consumenten, zzp-ers en het mkb

Met vriendelijke groet,
Pt. Laxmiguru

E:      Info@Laxmiguru.com

W:     http://www.Laxmiguru.com

 T:      06 – 12 54 81 49

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.