Financieel Welzijn

Financieel Welzijn heeft alles te maken met harmonie, het in balans zijn van doelen en instrumenten, van gevoel en reden, van orde en rust. VermogensPartner streeft ernaar om iedereen in balans te brengen. Als eerste zal op basis van een zekere zelfkennis (gevoel en situatie) een begin worden gemaakt met de eerste stap naar Financieel Welzijn. Hier spelen bepaalde angsten (hoe kan ik mijn  vermogen beschermen, hoe kan ik ervoor zorgen dat ik mijn kinderen kan ondersteunen) een bepaalde rol, maar ook wensen en dromen (meer vrijheid om te doen en laten wat je wilt). Vermogensbehoud en vermogensgroei zijn middelen om angsten te overwinnen en dromen uit te laten komen. Gevoel kan hierbij zowel een vriend als een vijand zijn. Wie veel zelfkennis heeft en weet hoe financiële instrumenten zich (kunnen) gedragen, kan betere beslissingen nemen, los van de waan van de dag. De emotie die in de waan van de dag zit, is de grootste vijand van financieel welzijn. Het maakt de mens onzeker, angstig, en zal uiteindelijk tot grote verliezen (kunnen) leiden. Wie gevoel een plaats kan geven en weet waarmee hij of zij bezig is, die zal gericht kunnen werken aan het realiseren van de gestelde doelen. VermogensPartner helpt je de juiste gevoelens te benoemen, je situatie te grondig te kennen en de juiste strategische beslissingen te nemen. Vermogenspartner helpt je ook om tactische beslissingen te nemen gedurende de rit en bij te stellen waar nodig. Want, een mensenleven is dynamisch en vraagt om bijstellingen. Wie financiële instrumenten ondeskundig gebruikt en de waan van de dag laat regeren, zal geen financieel welzijn bereiken. Degene die een juiste start maakt (zelfkennis, kennis van de situatie en de wereld), een strategie uitstippelt en zich daaraan houdt heeft een reële kans om financieel welzijn daadwerkelijk te bereiken. Met VermogensPartner kan dat.

Ontmoetingen kunnen heel verrijkend zijn. Het woord satsang betekent letterlijk ‘een ontmoeting met waarheid’.  In de praktijk ontmoet je dan iemand die vanuit de Oosterse benadering soms een ‘guru’ wordt genoemd en die je dan vragen kunt stellen vanuit het idee dat je dan zelf ook kennismaakt met die directe waarheidservaring.

Wil je meer weten over de benadering en aanpak van VermogensPartner, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij werken uitsluitend samen  met gecertificeerde Financieel Planners.

Met vriendelijke groet,

Laxmiguru

E-mail: Info@Laxmiguru.com

Sorry, the comment form is closed at this time.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.