Import huwelijk getrouwd met een narcist

September 4, 2017 No Comments

Mag mijn verhaal op uw pagina staan? Ik ben een importbruid geweest met alle gevolgen van dien. Ik wil dat mijn familie en overige naasten achter de waarheid komen.

Via mijn oom leerde ik deze to be ex-man kennen. Van mijn oom vernam ik dat hij een goede man was. Wij besloten om samen verder te gaan. Uit een eerder huwelijk heb ik een dochter en met de to be ex-man een zoon.

“Zal hij mijn dochter accepteren, dit was het eerste wat mij te binnen schoot toen ik hem voor het eerst zag.” Dit was mijn grote angst. Hij gaf aan dat hij mijn dochter als eigen dochter zag en haar altijd zou beschermen, dit was zijn grootste leugen, want hij was mijn dochter eerder kwijt dan rijk. Bij haar diploma-uitreiking van de middelbare school mocht ik niet erbij zijn. Dit vond ik heel triest.

Van een aangename leven was er geen sprake binnen vier muren
Al gauw bleek dat hij heel erg negatief was over haar. Met de dag werd zijn stiefvader gedrag erger. Moeder en dochter mochten geen contact met elkaar hebben, we mochten ook niet naast elkaar op bank zitten en/of samen iets leuks doen. Hij was altijd negatief over mijn dochter, haar kamer werd vaker gecontroleerd door deze achterbakse, schaamteloze figuur.

Deze man had een tijdschakelaar geïnstalleerd voor de Wifi, Wifi was niet altijd beschikbaar als ik mijn ouders in Suriname wilde bellen via WhatsApp. De werking van de tijdschakelaar startte zodra hij het huis verliet. Op slinkse wijze nam hij gesprekken op van mijn dochter en van mij. Af en toe installeerde hij een camera in de slaapkamers. Van hem mocht ik niet buiten huis werken, omdat hij dan “veel belasting” zou moeten betalen, aan de andere kant heeft hij mijn traditionele rolverdeling in het huwelijk nooit kunnen waarderen. In de 9/10 jaren heb ik nooit een cent gepind van de en/of gezamenlijke rekening.

Ik heb mij vaker afgevraagd wat ik voor hem betekende
Hij is na zijn scheiding (1 jaar) met mij een relatie aangegaan. In mijn optiek heeft hij dit te snel gedaan zonder het te verwerken. Hij sprak vaker over zijn eerste vrouw. De man was met zijn eerste vrouw niet klaar. Hij wilde de familie laten zien dat hij heel snel aan een andere vrouw kon komen (een van de kenmerken van narcisten: voortdurend op zoek naar aandacht en bewondering)
Bij elke ruzie gaf hij aan hoeveel geld hij aan mij heeft besteed. Voor de buitenwereld hadden wij een perfecte huwelijk, echter na het 1e jaar hadden we bijna dagelijks ruzie. Ik wilde deze huwelijk redden maar als je partner niet wil meewerken, dan wordt het probleem nog groter. Terwijl de definitieve scheiding nog moet plaatsvinden, is de eerste ex-vrouw weer in het beeld. Zij komt gezellig over de vloer (mail 30 augustus 2017)

Hij wilde alleen mij en onze zoon, mijn dochter moest het huis uit. Hoe kan ik als moeder mijn kind uit huis zetten?

Stalkgedrag/ scheldwoorden en dreigementen
Ik ben in de afgelopen 9/10 jaren geestelijk kapot gemaakt door deze psychisch gestoorde man. Onze email-accounts werd door hem beheerd. Hij moest volledig inzage hebben van de inkomend en de uitgaand e-mailverkeer.  Zodra hij het huis verliet (bij nachtdiensten) werden wij gecontroleerd of we online waren, vervolgens stuurde hij gefrustreerde berichten over mijn dochter.
Deze frustratie duurt voort!
Jongstleden stuurde hij een bericht naar onze zoon met dreigementen, dat hij jeugdzorg zal inschakelen, omdat hij zijn zin niet kreeg. Hij schreef in een WhatsApp bericht aan onze zoon dat hij toestemming had  van zijn advocaat en de mijne en de politie van Helmond, dat hij het kind mocht ophalen. Hij zou een schikking hebben van zijn advocaat (wederom leugens op leugens)  Hij had gehoopt dat het kind huppelend in zijn auto zou stappen.Toen hij vernam van het kindje, dat het niet was afgesproken begon hij met bovengenoemde intimidatie.  – in het ouderschapsplan is nauwgezet opgenomen dat communiceren via de ouders moet gaan als het om het kind gaat-. Hij had in zijn hoofd gehaald om tijdens de vakantie onze zoon op te halen, terwijl dit niet was afgesproken. Bovendien was het vakantie voor mijn zoon, dat toebedeeld was aan mij. Drie weken vooraf heeft hij een ongestoorde periode gehad bij hem in Helmond.

Welke krankzinnige, idiote vader schakelt jeugdzorg in om z’n eigen kind af te laten pakken, voor wie hij sinds november 2016 geen cent aan bijdrage verleend. Het kind kan niet van lucht leven, dunkt mij! Kinderbijslag heeft hij stiekem voor zichzelf gehouden. Heffingskorting, waarop hij totaal geen recht heeft, heeft hij ook stiekem achter gehouden. Pas in Juli 2017 kwam ik hierachter. Het terugbetalen vertikt hij. Deze man is een geldwolf! Hij liegt en lapt de wetgeving aan zijn laars. Deze Snorder ( illegale taxichauffeur) met zijn illegale praktijken uit Helmond moet een keertje op heterdaad betrapt worden door de politie!

Zodra deze gestoorde stalker zijn zin niet krijgt, begint hij met dreigementen. Het maakt hem niet uit wie in zijn buurt is, dit is inherent bij narcisten. Vanaf november 2016 stuurt hij dagelijks WhatsApp-berichten met zeer denigrerende teksten over mijn dochter en ik, waar nodig óók over mijn ouders. De laatste mail die ik ontving was op 30 augustus jl., beslaat 10 A4-tjes met zeer verontrustende uitspraken/ scheldwoorden en dreigementen. De rode draad in zijn email heeft betrekking op geld. Verder vertikt hij de uitspraak van de rechter na te leven.

Op de dag dat de voorlopige voorziening werd behandeld, kwam hij opproppen met een valse verklaring, dat hij een lening zou hebben afgesloten met een persoon die afhankelijk is van de bijstandsuitkering.
Narcisten staan bekend om hun leugens en manipulaties! 
Dit is hem niet in dank afgenomen door de rechter.  

Het leven in Helmond
Dagelijks douchen mochten we niet, slechte 1 keer per week mochten we douchen. Stiekem douchen was niet mogelijk omdat de meterstanden na elke douchegelegenheid werd opgenomen. Haardroger mochten we niet gebruiken, óók in de koude maanden niet. Het doorspoelen van toilet was eveneens aan de banden gelegd. Zoals gezegd werden wekelijks de meterstanden van gas, water en elektra genoteerd.

” Het gaat hier om een zeer gierige en asociale man die geen waarde kent van een mens c.q. partner” 
“ Deze man heeft zijn vrouw niet lief en elk dubbeltje dat hij moet uitgeven is teveel. Misschien bezuinigt hij om zelf buiten de bloemetjes uit te zetten. Als hij op zijn vrouw bezuinigd dan geniet er misschien een ander van. Hier is geen sprake van liefde. Als de vrouw geen weerwoord mag geven dan leeft zij in een hel”. (commentaar afkomstig van een Facebook vriend)

Na dit alles heb ik diverse pogingen gewaagd om te scheiden en afscheid te nemen van deze erbarmelijke situatie. Mijn ouders wonen in Suriname en staan achter mijn besluit. Hier in Nederland, staan mijn oom en tante achter de to be ex-man. Deze waren al voor mijn huwelijk vrienden van elkaar. Volgens hun moest ik voor de to be ex-man kiezen en mijn dochter (20 jaar) uit huis zetten.

Uiteindelijk besloot ik dat ik zo een leven niet wilde hebben en dat mijn kind (dochter) het stiefvader-gedrag niet verdiende en besloot naar de grote stad te vertrekken.

Van de ene ellende naar de andere
Met een gehuurde bestelbus heb ik hoognodige spullen ingeladen op vrijdag 4 november 2016 onder toeziend oog van de to be ex-man. -Een dag eerder heeft hij de gezamenlijke en/of bankrekening op zijn naam laten zetten en alle geldtegoeden opgenomen-. Volmondig heeft hij toestemming gegeven dat ik het huis mocht verlaten samen met onze zoon. De rede hiervan was omdat ik sneller aan een baan kon komen in Amsterdam, waardoor hij minder alimentatie hoeft te betalen aan mij. “Hij vond het helemaal niet erg dat ik het huis verliet met onze zoon”.
Ik heb een zus die mij in huis nam. Van haar mocht ik bij haar inwonen zolang ik geen eigen huis had. Ik had alle vertrouwen in haar. Trouwens, je grote zus is niet alleen je zus maar ook je beste vriendin. Zo denk ik tenminste. Al gauw kregen mijn dochter en ik een baan. Wij pakten de draad weer op. Er ontstond plotseling heel veel jaloezie bij mijn zus, haar plannetje dreigde te mislukken. Zij is van nature achterdochtig, dat weten de families. In haar beleving hebben ouders geen toegevoegde waarde en haar wil is wet! Een mens met een zeer korte lont, die volledig onder de ban is van de waarzeggerij en hekserij. Met de dag werd het erger. Tot de dag van vandaag heb ik het antwoord niet, waarom ze ineens zo was veranderd. Wij gedroegen ons heel netjes.

Het was een zondag, die ik nooit zal vergeten, vertelt zij verder
Mijn eigen zus zette mij en mijn kinderen om 23.00 uur op straat in de kou van de maand januari 2017. Mijn zoon van 8 jaar huilde, maar daar gaf ze niet om. Ik ben op die avond mishandeld door haar, met twee blauwe ogen heb ik haar huis verlaten. Aangifte zou desastreus aflopen. Politie zou haar en mij in de cel stoppen suggereerde een agent. Om het nog ingewikkelder te maken had zij Veilig Thuis ingeschakeld. In haar plannetje moest mijn zoon afgepakt worden.

Wat de reden ook mag zijn, hoe kan je, je eigen zusje op straat zetten?

Wij hadden geen huis en moesten 2 weken in een hotel verblijven
Ik mocht mijn eigen spullen niet meenemen. Pas na drie weken mocht ik mijn spullen ophalen. Ze had in alle dozen gesnuffeld, potten, pannen en kleding heeft ze op een brutale manier gewoon gejat.
Mijn sieraden en overige bezittingen heeft ze gestolen en de rest van mijn spullen heeft ze buiten in de regen gezet. Je zou denken dat dit het einde van het verhaal is, maar nee!

6 maanden later/ familie wraak
Ze zocht contact op met de to be ex-man. Belde met mijn ouders in Suriname en probeert mij wederom fysiek kapot te maken door haar leugens, alsof het niet voldoende was…..Leugens waarvoor zij zich moet schamen.

Mijn bloedeigen zus en die narcist, to be ex-man zijn nu goede vrienden en hebben een relatie, zij staan samen met mijn oom en tante tegen mij. Samen proberen ze mij overal zwart te maken. Het is ook niet vreemd, want als twee leugenaars elkaar ontmoeten, waarbij het ook nog om narcisten gaat, kunnen ze samen weer aandacht krijgen of op een voetstuk geplaatst worden. Het leven van narcisten is gericht op zichzelf en hun eigen behoeften. En één van die behoeften is het krijgen van bewondering. Elke dag bedenken ze van alles om mij kapot te krijgen. Nu houden ze zich bezig met de echtscheiding. Iets wat hun totaal niet aangaat. Het is een zaak van man en vrouw, de familie heeft daar niets mee te maken.
Ik vraag mij af of ze geen leven hebben?

WIJ ZULLEN VANAF VANDAAG ELKE E-MAIL OF WHATEVER VAN DEZE MISBAKSEL PUBLICEREN OP DEZE PAGINA

Tags: , , , Weblog

Sorry, the comment form is closed at this time.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.