MediaShooting voor overledene (mauth ke samachaar) via Facebook

December 15, 2017 No Comments

Overlijdensberichten bij de (Hindoestaanse) gemeenschap werden vroeger mond tot mond overgebracht. Krantenadvertenties en rouwkaarten zijn nooit populair geweest, terwijl radio-rouwannonces wel. Nog steeds worden overlijdensberichten (mauth ke samachaar) via radio omgeroepen, echter is het nadeel dat u niet altijd een pen en papier bij de hand heeft. Een logische oplossing in deze virtuele tijd is, dat u uw rouwbericht op onze website kunt plaatsen. Het digitaal plaatsen van een rouwadvertentie heeft vele voordelen. Ook kunnen gegevens worden opgenomen over de uitvaart en over de wijze waarop contact met de nabestaanden gezocht kan worden. Familie en vrienden in het buitenland worden op deze manier op eenvoudige en snelle wijze op de hoogte gebracht. Uw naasten kunnen het bericht op hun gemak nalezen met alle relevante informaties.

Vervolgens kunt u uw rouwbericht op Facebook aantreffen op onze pagina Laxmiguru’s Groep tot en met de dag van de uitvaart.

Het voordeel van Facebook  is, dat het realtime is en Wereldwijd. Bovendien is het een goedkopere oplossing voor de slechte (economische) tijden.

Via MediaShooting bent u altijd up-to-date 24u/7 dgpw.

Bij het opgeven van een vermelding dient u het  invulformulier  volledig in te vullen en te verzenden naar: Info@Laxmiguru.com

Heeft u vragen, aarzel niet om contact  met ons op te nemen!

 

Tags: , , , , , , , , , Weblog

Leave a Reply

(required)

(required)


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.