TelePudja en Homa op een rij

October 15, 2017 No Comments

Voordelen van TelePudja en Homa:
Pudja is een ritueel product van vijfduizend jaar onderzoek en ontwikkeling door Vedische wijzen in meer dan tien miljoen spirituele onderzoekslaboratoria om menselijk potentieel te ontwikkelen en de uiteindelijke bloei te bereiken. Deze scherpe technieken profiteren elke dimensie van het leven: fysiologisch, psychologisch, sociologisch en ecologisch.

TelePudjas en Homas, wanneer ze met diepe toewijding worden uitgevoerd, profiteren mensen van alle leeftijdsgroepen, van verhoogde alertheid bij zuigelingen van ouders die regelmatige Vedische aanbidding verrichten voor meer gezondheid, geluk en lang leven in ouderlingen die Vedische aanbidding als geestelijke praktijk verrichten.

Essentiële Pudja’s
Op basis van je Vedische Horoscoop wordt vastgesteld welke pudja’s en/of homa’s voor jou in de huidige situatie aan te raden zijn.

Navagraha: Pudja voor alle negen planeten: Indien een Graha zwak is of door andere factoren wordt overschaduwd, waardoor hij een obstakel op ons levenspad vormt en succes in de weg staat, dan is het mogelijk deze situatie tegemoet te treden met: Het verwerven van de Goddelijke genade (dmv. Vuuroffer/ Pudja’s)

Maha Ganapati Homa: Wanneer je met een nieuwe onderneming begint zoals een nieuwe baan of een nieuwe investering; voor succes in zaken, om financiële problemen op te lossen of obstakels in het algemeen te verwijderen; ook voor verjaardagen en een positieve sfeer thuis.

Maha Lakshmi  Homa: Voor welvaart, materiële overvloed en spirituele vooruitgang. Verwijdert obstakels op het spirituele pad; helpt om bij materiële zaken te slagen.

Maha Lakshmi: Tijdens divali

Saraswati Homa: Voor kennis en meesterschap in studies; om het intellect scherper te maken en het geheugen te verbeteren.

Vasant Panchami: Saraswati’s verjaardag, dag van de aanbidding van Saraswati

Durga Maa Homa: Magha Navratri jan-Feb, Vasanta (Chaitre Navratri) mrt-apr, Ashada Navratri juni-juli en Sharada Navratri (sept-okt).

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DURGA PUDJA?

  1.  Om alle slechte karma van vorige levens te  verwijderen
  2.  Om zonden en slechte karma’s geërfd van ouders, grootouders en overgrootouders te verwijderen
  3.  Om de geboorte van kinderen te bevorderen en om miskramen en abortussen te stoppen
  4.  Ter verbetering van de relatie tussen een zichzelf en zijn of haar moeder
  5.  Ter verbetering van de relaties tussen man en vrouw
  6.  Om een alleenstaande vrouw snel te helpen bij het vinden van een man
  7.  Om rijkdom en voorspoed te brengen aan het vrouwelijke kinderen van het gezin
  8.  Om je karma te vernieuwen door de wedergeboorte met Durga als de moeder en Shiva als de vader
    Durga Puja hoeft NIET elk jaar gedaan te worden.

Santoshima Homa: Voor algemene vrede, welzijn en geluk. Voor eenheid en harmonie tussen echtparen en familieleden.

Subrahmanya Homa: Om leiderschapskwaliteiten te verbeteren; voor toegenomen moed en vitale energie en om uit te blinken in de krijgskunst.

Kali Maa Homa: Vermindert depressie, houdt negativiteit onder controle; geeft goddelijke en gunstige energie; verwijdert negatieve emoties. Vermindert het ego en negatieve neigingen. Geeft bescherming, zuivering en spirituele verheffing.

Ayush Homa: Wordt gewoonlijk op verjaardagen verricht. Voor positieve invloed in het komende jaar. Om de gezondheid te verbeteren; voor een gelukkig en lang leven.

Maha Sudarshana Homa: Gebed voor kalmte in de geest in het hart; beschermt tegen alle gevaar en negatieve krachten; voorkomt problemen die in de toekomst kunnen ontstaan zoals ongelukken.

Maha Mrityunjaya Homa: Gebed voor goede gezondheid, een lang leven en mentale rust. Wordt traditioneel uitgevoerd bij gezondheidscrisis, langdurige ziekte en voor hen die gaan sterven.

Shiva Homa: Om de algemene gezondheid van lichaam en geest te verbeteren; om de slechte sfeer om iemand te verwijderen; voor een snel herstel van ziekte en na een operatie.

Vishnu Homa:  Voor een probleemloos leven, vrede en harmonie in het gezin; om relaties in het gezin te verbeteren; om het gezin te ondersteunen; voor overledenen kort na hun dood.

Shiva-Shakti Homa: Een gebed voor harmonie, geluk en spirituele vooruitgang in het huwelijk; lost onenigheid in relaties op.

Swamyamvara Homa: Om een geschikte partner te vinden en te trouwen.

Amavasya Homa: Deze uitgebreide puja wordt iedere maand uitgevoerd op de dag van Ammavasya. De Nieuwe Maan staat voor een nieuw begin. Het is een goede periode om ons te richten op nieuwe ideeën, nieuwe plannen: het is een tijd van zaaien.

Kuvera Pudjan: Kuvera zijn enige taak is om rijkdom te leveren
Tijdens Lakshmi Pudja op Amavasya
Dhan Trayodashi  gedurende 5 dagen tijdens Divali

Bovenstaande TelePudja’s kun je aanvragen via Info@Laxmiguru.com of Facebook Messenger

 

 

 

Tags: , TelePudja

Leave a Reply

(required)

(required)


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.